Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home2/idealexp/public_html/clubaro10.ro/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5917
Servicii | ClubAro10

Servicii oferite de ClubARO10.ro!

Intretinere

ClubARO oferă o gamă largă de servicii care vor menţine automobilul dvs. într-o stare competitivă: reglaje, schimb de ulei şi consumabile, gresaje (executate la intervalele indicate de fabricant), terosonări, polishări, revizii pre-competiţionale. 

Ca o noutate de ultimă oră, executăm o protecţie majoră a caroseriilor prin introducerea de ceară în spaţiile fără acces: lonjeroane, praguri, dubluri ale capotelor / uşilor. Acest procedeu este utilizat în prezent de cei mai importanţi producători de automobile din lume.

Stocăm în mod uzual componente de uzură pentru : Aro, astfel încât timpul de intervenţie să fie minimal.

Vopsitorie

Bazându-ne pe experienţa specialiştilor noştri, putem vopsi, în condiţii ireproşabile, orice tip de autoturism, în orice culoare, şi putem efectua inclusiv efecte speciale, la cererea clienţilor.

Asistenta

În cadrul perioadei de garanţie, ClubARO oferă clienţilor săi asistenţă tehnică gratuită. În cazul apariţiei oricărei probleme tehnice sau de altă natură, automobilul dvs. va fi transportat în atelierele firmei pentru remedieri. 

Un alt serviciu pe care îl oferim este asistenţa acordată de atelierul ClubARO pe perioada evenimentelor la care participaţi cu automobilul Dvs. (raliuri, parade, expoziţii). În acest sens, puteţi apela la serviciile ClubARO atât individual, cât şi în grup. Asistenţa tehnică acordată de specialiştii ClubARO va asigura remedierea promptă a evenimentelor tehnice nedorite, asigurându-vă liniştea necesară participării la un astfel de eveniment.

După ce un automobil este vopsit în mai multe straturi, se aplică un lac protector, pentru a asigura luciu îndelungat vehiculului.

ClubARO vă stă la dispoziţie cu o platforma pentru deplasarea automobilului dvs. în condiţii de maximă siguranţă. Putem spune, fără să greşim, că restaurarea începe cu transportul. Un automobil recuperat după ce a staţionat o lungă perioadă de timp trebuie asigurat într-un mod special, nefiind luat în calcul sistemul său de frânare. 

După restaurare, transportul unui vehicul ARO necesită o mare atenţie, evitându-se astfel distrugerile accidentate. Un alt factor care implică atenţie maximă în efectuarea transportului îl reprezintă caracteristicile speciale ale multor vehicule istorice (ecartament, masă, lungime, lăţime, garda la sol).  În concluzie, apelati numai la specialişti atunci când este vorba de transport, alegând soluţia cea mai sigură pentru automobilul dvs.

 

1. Identificarea şi achiziţionarea vehiculului ce urmează să facă obiectul restaurării. Acesta poate fi din ţară sau din străinătate, pentru că legea română permite înmatricularea, cu exceptarea de la euro norme, a vehiculelor istorice.

Prin secţiunea contact vă oferim posibilitatea de a plasa un anunţ de cumpărare. După identificarea automobilului dorit de dumneavoastră în achiziţionare, puteţi fi consiliat de personalul nostru specializat şi evitaţi, astfel, să plătiţi mult pentru o maşină într-o stare precara, neoriginală sau incompletă.

2. Expertizarea de către specialiştii ClubARO care, în funcţie de cerinţe, vor întocmi, în scurt timp, un deviz ce va cuprinde costul manoperei, transportul şi stocarea.

3. Transportul cu echipamente specializate: platformă / camion.

4. Stocarea în spaţii închise şi securizate a maşinii până la momentul începerii restaurării. Acest moment poate depinde de: programare, timpul necesar completării pieselor lipsă sau decizia dumneavoastră privind data începerii operaţiunii.

5. Strângerea de documentaţii referitoare la modelul respectiv (cărţi tehnice, cataloage de piese, fotografii, filme, planşe tehnice).

ClubARO organizează plimbari în centrul Bucureştiului, în zonele limitrofe capitalei sau chiar în ţară pentru grupuri de turişti români sau străini.

O şedinţă foto cu una dintre maşinile noastre poate fi cadoul ideal atât pentru un pasionat al fenomenului auto cât şi pentru oricine apreciază frumosul, esteticul şi bunul gust.

Automobilul va fi la dispoziţia dvs. în ziua nunţii pentru transportul către starea civilă, biserică şi restaurant, locuri în care dvs. veţi putea realiza sedinţele foto. Automobilul va fi condus doar de şoferul nostru, vă garantăm servicii de cea mai bună calitate!